Ik ben Kim

Ik ben ongeveer 2 jaar geleden begonnen met spray tan. Wat mij opviel was dat ik in no time mooi bruin was en op een veilige en verantwoorde manier ook nog. Spray tanning wordt steeds meer bekend en dat is niet voor niets. De gevaren van zonnebank zijn we allemaal steeds meer van bewust.

Ik heb ervoor gekozen om spray tan voornamelijk vanuit huis te doen. Om te starten heb ik een goede training gehad en mij verdiept in de producten die er op de markt zijn.

Ik werk met de beste spray tan lotion op dit moment. Vani-t heeft het EcoCert keurmerk door het gebruik van organische producten. Vani-t tanning vloeistoffen zijn van hoge kwaliteit, bevatten natuurlijke ingredienten en zijn parabeen vrij.

Er is voor ieder huidtype een geschikte bruiningslotion ontwikkeld in verschillende sterktes.

Ik heb in huis een aparte ruimte om de spray tan behandeling aan te bieden. De ruimte is netjes en voorzien van een spiegel om na de spraytan behandeling zelf het resultaat te zien.

Wil je er fantastisch uitzien, dan kun je bij mij terecht.
Ik ontvang je dan ook met alle plezier!